ردیفمحصولضخامت لولهطول لولهسایز لولهمحل بارگیریقیمت (تومان)
1پایه فنس 4 لوله سیاه رنگ شده طول 2.02 mm2 m4 cmتهران139,900

پایه فنس یک فرآورده فولادی است که به صورت تک شاخ و جفت شاخ تولید می شود. جنس فنس یا همان حصار کاملا از آهن است. پایه فنس کاربردهای فراوانی دارد، از جمله مهم ترین کاربردهای آن می توان به استفاده از آن در ساخت نبشی، قوطی پروفیل، سیم مفتول، نصب توری حصاری و لوله اشاره کرد. در حال حاضر شرکت های تولیدی مختلفی هستند که در زمینه تولید پایه فنس در کیفیت مطلوب فعالیت و آن ها را وارد بازار می کنند. جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره این محصول تا پایان این مطالب همراه ما باشید:

معرفی پایه فنس یا تیر حصار

پایه فنس را نام دیگر تیرحصار نیز می شناسند. این محصول یکی از بهترین گزینه ها برای نصب توری حصاری است. اما این تنها کاربرد این محصول نیست و از پایه فنس جهت ساخت محصولات مفتولی دیگر نیز استفاده می شود. این محصول دوام و مقاومت بسیار خوبی دارد و با قیمتی مناسب در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد. در حال حاضر می توان گفت پرکاربردترین پایه فنس، تیر حصار لوله ای یا همان پایه فنس لوله ای است، این لوله از استحکام و مقاومت فوق العاده ای دارد. همچنین پایه فنس لوله ای دارای قیمت مناسبی است، به همین علت در میان مصرف کنندگان محبوبیت خاصی دارد. این محصول از مقاطع مختلفی از جمله لوله سیاه تولید می شود. به همین دلیل است قیمت هر کدام از این محصولات روی قیمت تیر حصار نقش مهمی ایفا می کند.

انواع پایه فنس

معرفی انواع پایه فنس

پایه فنس با توجه به اهمیت و کاربردهای مختلفی که دارد، در انواع متفاوتی تولید و وارد بازار می شود. اما پایه فنس شامل انواع دیگری نیز می شود که در این بخش به آن خواهیم پرداخت.

1. پایه فنس چوبی:

این پایه جزو اولین پایه هایی است که برای اولین بار در جهان ساخته شد. برای نخستین بار این پایه در اروپا بافته شد و به دلیل ظاهر زیبایی که داشت، به میزان بسیار زیادی مورد استفاده قرار می گرفت. در آن زمان این پایه را به دلیل عمر محدود و ایمنی پایینی که داشت، در کنار پوشش های گیاهی به کار می بردند. پایه فنس چوبی از صنوبر، کاج، سرو و چوب قرمز به دست می آید. این نوع پایه فنس به دلیل محبوبیتی که دارد، دارای قیمت بالاتری نسبت به مدل آهنی می باشد.

2. پایه فنس فلزی:

پایه فنس فلزی از آهن گالوانیزه و لوله های داربستی سیاه ساخته می شود. این نوع پایه فنس در دو نوع تک شاخ و جفتی تولید می شود. در ساخت پایه فنس آهنی از آهن گالوانیز استفاده می کنند. به همین خاطر مقاومت بالایی در برابر زنگ زدگی دارد. لازم است بدانید که سیم های مفتول سیاه برابر گرما مقاومت کمتری نسبت به نوع گالوانیزه دارند.

3. پایه فنس بتنی:

در تولید این پایه ها از بتن استفاده می شود و معمولا نسبت به انواع دیگر وزن سنگین تری دارد. وزن سنگین این پایه باعث شده است که احتمال سرقت آن ها بسیار پایین باشد. برای ساختن این پایه ها از سه شاخه میلگرد استفاده می شود. پایه فنس بتن نسبت به شرایط آب و هوایی که دارد، از خود مقاومت های متفاوتی را نشان می دهد.
از پایه فنس بتنی برای ایجاد حصار اطراف زمین های کشاورزی به خصوص باغ های کیوی و انگور استفاده می کنند. این نوع پایه نسبت به پایه های فلزی از مقاومت بسیار بالاتری برخوردار است، به همین علت برای از آن استفاده می کنند. پایه فنس بتنی نسبت به پایه فنس فلزی مقاومت بیشتری در برابر رطوبت و زنگ زدگی دارد.

کاربرد پایه فنس

کاربرد پایه فنس

برای فیکس و محکم نگه داشتن سیم خاردارها و توری‌های محافظتی مثل توری حصاری، توری مرغی، توری گابیون. علاوه بر آن برای حفاظت از باغ، ویلا، مناطق نظامی، ورزشی، فرودگاهها. مراکز نفتی و پتروشیمی از پایه‌های آهنی استفاده می‌شود که به لوله فنس یا پایه حصار معروفند.

پایه فنس‌ها اغلب از جنس آهن، چوب و بتن ساخته می‌شوند و بستگی به امکانات مورد استفاده در جنسشان، کیفیت آنها مشخص می‌شود. نحوه نصب این پایه‌ها بدین صورت است که با فاصله مناسب و استاندارد از هم نصب می‌شوند. چون اگر فاصله‌های آنها زیاد باشد باعث خراب و دفرمه شدنشان می‌شود و دیگر صاف و محکم نیستند. اما اگر فاصله کم باشد مشکلی به وجود نمی‌آید اما هزینه پروژه بالا می‌رود. طبق استاندارد، مناسبترین فاصله پایه فنس‌ها بین 3 تا 4 متر می‌باشند.

برای نصب کردن پایه هر نوع فنسی، ابتدا باید حفره‌ای در زمین بکنیم تا پایه را داخل آن قرار داده و محکم کنیم. برای همین ارتفاع پایه‌ها را باید با توجه به مکان مورد استفاده انتخاب کنیم. برای فنس‌کشی بدون سیم خاردار، ارتفاع پایه‌ها باید 2.5 متر باشد که نیم متر آن داخل زمین فرو می‌رود. در حصارکشی با سیم خاردار، پایه‌ها معمولا 3 متری هستند. که نیم متر بالایی آن بصورت تک شاخه، جفت شاخه و خم شده هستند.

مزایا و ویژگی پایه فنس

در تولید این پایه ها از بتن استفاده می شود و معمولا نسبت به انواع دیگر وزن سنگین تری دارد. وزن سنگین این پایه باعث شده است که احتمال سرقت آن ها بسیار پایین باشد. برای ساختن این پایه ها از سه شاخه میلگرد استفاده می شود. پایه فنس بتن نسبت به شرایط آب و هوایی که دارد، از خود مقاومت های متفاوتی را نشان می دهد.
از پایه فنس بتنی برای ایجاد حصار یا فنس حصاری اطراف زمین های کشاورزی به خصوص باغ های کیوی و انگور استفاده می کنند. این نوع پایه نسبت به پایه های فلزی از مقاومت بسیار بالاتری برخوردار است، به همین علت برای از آن استفاده می کنند. پایه فنس بتنی نسبت به پایه فنس فلزی مقاومت بیشتری در برابر رطوبت و زنگ زدگی دارد.

کاربرد های دیگر پایه فنس

پایه فنس دارای کاربردهای متعددی است که از میان آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
• ایجاد امنیت در مکان های شخصی و ایجاد یک مانع جهت ورود اشخاص به املاک خصوصی مانند کارگاه ها، مزارع و…
• ایجاد حصار اطراف مکان های در حال احداث
• محوطه سازی در نیروگاه ها،پروژه های ساخت و ساز، پالایشگاه ها و…

مراحل نصب فنس و حصارکشی

بررسی مزیت های پایه فنس

• این محصول از ترکیب فلزاتی چون آهن، روی و… ساخته می شود. از این رو در برابر شرایط مختلف جوی مقاومت بسیار خوبی دارد.
• این محصول مقاومت بسیار خوبی در مقابل رطوبت، اکسایش و خوردگی از خود نشان می دهد.
• پایه فنس انعطاف پذیری خوبی دارد و به راحتی می‌توان آن را شکل داد.

فاصله استاندارد پایه فنس

طبق استاندارد های جهانی برای تمامی کاربردها فاصله استاندارد پایه فنس بین 3 متر الی 4 متر تعیین شده است، اگر شما نیاز به مقاومت بالا فنس دارید باید فاصله استاندارد پایه فنس 3 متر در نظر بگیرید در غیر این صورت امکان افزایش فاصله استاندارد پایه فنس تا 4 متر وجود دارد.

کاشت پایه های فنس

پس از اینکه شما فاصله استاندارد پایه فنس تعیین کردید و مکان کاشت پایه های فنس را مشخص کردید، می توانید در هر مکان چاه هایی به عمق نیم متر حفر کنید تا پایه ها در آنها قرار گیرند، اگر به دنبال افزایش سرعت چاله کندن هستید می توانید از چاله کن موتوری استفاده کنید.

پس از کندن چاله ها باید هر پایه به صورت دقیق و صاف در چاله قرار گیرد و دور تا دور آن بتن ریخته شود، این مرحله از فنس کشی بسیار مهم است و حتما باید از بتن 150 عیار استفاده کنید تا پایه پس از خشک شدن بتن محکم و قوی باشد، همچنین برای تراز شدن پایه های درون چاه در زمان کاشت می توانید از ریسمان استفاده کنید تا از کج شدن فنس جلوگیری شود.

قیمت پایه فنس

معمولاً قیمت این محصول بر اساس نوع آن تعیین می شود. همانطور که پیشتر نیز اشاره کردیم پایه فنس در انواع مختلف نبشی، لوله و قوطی به بازار عرضه می شود. اما پر متقاضی ترین نوع پایه فنس نوع لوله آن است. قیمت این محصول بر اساس ضخامت و قطر آن تعیین می شود و هرچه ضخامت بر قطر خارجی آن بیشتر باشد، قیمت آن نیز افزایش می یابد. از طرف دیگر گالوانیزه دوشاخ قیمت بالاتری نسبت به نوع تک شاخ آن دارد.

نکته:

برای محکم نگه داشتن فنس باید پایه ها را در سه الی چهار متری یک دیگر نصب نمایید. باید به خوبی به این مورد توجه کنید و فاصله بیشتر از ۴ متر نشود، زیرا مقاومت فنس پایین می آید.

خرید پایه فنس

امروزی فروشگاه های متعددی وجود دارند که در زمینه فروش مقاطع فلزی و پایه فنس فعالیت می کنند. اما شما باید جهت خرید این محصول به فروشگاه های معتبری مراجعه کنید که محصولات خود را با بهترین کیفیت و نازلترین قیمت در اختیار مشتریان خود قرار می دهند. شما می توانید این محصول را هم به صورت حضوری و هم به صورت آنلاین خریداری کنید. جهت خرید آنلاین پایه فنس می توانید اکنون با شماره های درج شده تماس بگیرید و با کارشناسان مجموعه ارتباط برقرار کنید. شما در این خرید اینترنتی می توانید علاوه بر خرید محصول با کیفیت، مشاوره رایگان کارشناسان مجموعه را نیز دریافت کنید. آن ها شما را جهت خرید محصول مورد نیازتان راهنمایی خواهند کرد.

سخن پایانی

جنس فنس یا همان حصار کاملا از آهن است و در مقابل رطوبت و هوا زدگی مقاومت بسیار بالایی دارد. پایه فنس از کاربردهای فراوانی برخوردار است از جمله مهم ترین کاربردهای آن می توان به استفاده از آن در ساخت نبشی، قوطی پروفیل، سیم مفتول، نصب توری حصاری و لوله اشاره نمود. همچنین پایه فنس جهت حصارکشی مورد استفاده قرار می گیرد.